Werknemers

Heb je goede hulp nodig, dan kan je, in overleg met je bedrijfsarts en werkgever, bij ons terecht voor verschillende problemen. Let op: De behandeling is alleen mogelijk als deze door de werkgever wordt vergoed. U kunt uw factuur niet bij uw zorgverzekering indienen. Uw werkgever/bedrijfsarts kan altijd een offerte op maat bij ons aanvragen.

Natuurlijk is ieder mens uniek en is het onze ervaring dat een aanpak op maat het beste resultaat geeft. Om die reden zullen wij tijdens het intakegesprek een grondige analyse verrichten, waardoor wij voor jou de juiste aanpak vast kunnen stellen. Blader ook gerust de website door en bekijk voor welke problemen wij jou kunnen behandelen.

Meestal kunnen we daarna zo’n 8 tot 10 gesprekken plannen om samen goed je probleem aan te pakken. Daarbij maken wij vooral gebruik van cognitieve- gedragstherapie. Wij werken als jouw klankbord en houden je een spiegel voor in een veilige omgeving. Vaak komt het voor dat we werken aan zelfvertrouwen en assertiviteit. Om de behandeling extra effectief te maken, geven wij vaak huiswerkopdrachten mee of hebben we tussendoor contact via het internet.

Aan het einde van de behandeling werken we aan je eigen gereedschapskistje. Mocht je in de toekomst weer beginnen te schipperen of moeilijke situaties meemaken dan kun je jouw eigen opgedane ervaringen toepassen (eigen behandelaar). Je past de technieken toe die je tijdens onze behandeling geleerd hebt.

Als je vragen hebt over welke behandeling het beste bij jou past, neem gerust contact op of maak een afspraak.