Loopbaanvraagstukken/coaching

Je hebt er al een hele loopbaan opzitten of je begint juist net, maar dan word je ziek. Het lukt je niet meer om je baan met een druk gezin te combineren. Je begint te twijfelen, is dit het nu? Maar wat dan wel? Wat is voor jou haalbaar?

Misschien heb je wel te kampen met beperkingen of weet je niet goed welke baan bij jouw achtergrond, werkervaring, opleiding en affiniteiten zou passen. En solliciteren, hoe pak je dat aan als je een beperking hebt of een hele andere richting op wilt? Ook als er geen sprake is van ziekte is het goed mogelijk dat je een andere richting op wilt. Ook dan is onze coaching erg geschikt. We kijken vooral naar je mogelijkheden en welke talenten je nog meer kunt benutten.

Of heb je veel meegemaakt en weet je het allemaal even geen plek te geven? Hoe ga je verder? Het is heel normaal dat iedereen in zijn leven een paar keer goed vastloopt. Maar vaak biedt de tijd een oplossing of kom je er weer uit. Soms kan het helpen om de zaken op een rij te zetten met een buitenstaander die onafhankelijk naar jouw situatie kan kijken. Het kan helpen om erover te praten waardoor je snel weer op weg bent met een aantal handvatten. Ook kunnen wij jou helpen voorkomen dat je ziek wordt voor je werk. Of we bieden je een goede begeleiding om je eigen werkzaamheden voorzichtig weer op te pakken. Je hebt nu echter tools die voorkomen dat je weer ziek wordt en die maken dat je werk een stuk leuker wordt.

Wij hebben zowel een psychologische als arbeidsdeskundige achtergrond waardoor wij zowel veel ervaring hebben met persoonlijke processen van mensen en/of beperkingen als kennis van de arbeidsmarkt, solliciteren, mogelijkheden en belasting van beroepen en functies. Ook hebben wij een uitgebreide testbatterij in huis om eventuele interesses, leerpunten en kwaliteiten in kaart te brengen.

Als je vragen hebt, neem gerust contact op via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres of laat een berichtje achter via het contactformulier.

  • E-mail: info@cuppen-psychologen.nl
  • Telefoonnummer: 06-45724877